Home    Contact  

 
                                                                                                                         Prestatie Optimalisering sinds 1995
 
 

  
KIES UW INFO:


  CHIPTUNING OP LOCATIE
  VRACHTWAGEN  ECOTUNING
  INFO
  ECO-TUNE
  AANBIEDINGEN
  GASTENBOEK
  NIEUWS & NIEUWE TYPES
  DEALERS
  KIES UW MERK
  HOME
  CONTACT 


 

 

 
CAMPERS:


 

Voor uw Camper of Personen auto schrijven we motorische software op maat specifiek naar u wensen.
Hierdoor heeft u vermogen over in plaats van te kort, makkelijker over de bergen
en een stuk zuiniger.

15 tot 25 % meer pk en 25 tot 35% meer vermogen ( Nm )

Door deze bewerking is de motor veel krachtiger en zuiniger +/- 10%

Wij werken uitsluitend op maat geen powerboxen of standaard programma's

DigiTune viert dit jaar 20e jubileum! Kijk op de aanbiedingen pagina hoe we dit vieren. Met chiptuning & ecotuning van DigiTune bent u verzekerd van rendement, betrouwbaarheid, service, garantie en kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring kennen wij uw camper of personen auto als geen ander daarom DigiTune.

Wist u dat een volledig programma voor u motor er al is vanaf € 329,--
inclusief btw en volledige motorgarantie 50.000 of 100.000 km.

Hieronder een greep uit de merken waarvan wij de optie kunnen maken.

Vraag uw specificaties aan via ons contact pagina of via info@digitune.nl

 

Chiptuning Campers
Action Mobil
Adria
Ahorn
Arca
Autostar
Arto
Bavaria (by Frankia)
Bavaria Camp
Bawemo
Benimar
Bimobil
Blucamp
Burow-Mobil
Bürstner
Butler
Campmobil Schwerin
Carado
Cariva
Carthago
CB
Challenger
Chausson
CI
Clou
Concorde
CS-Reisemobile
Dethleffs
Dopfer Reisemobilbau
Elnagh
Eriba
Esterel
Eurec
Fischer Wohnmobile
Flair
Fleetwood
Frankia
Froli
Giottiline SRL
Globecar
GMC motorhome
Gulf Stream
GWVan (Great West Van)
Hehn
Heku-Fahrzeugbau
Hobby
HRZ
Hymer
Joint
Kabe
Kamath
Karmann-Mobil
Kelgin
Kibbi
King of the Road
Knaus
Knobloch Reisemobilbau
La Strada
Laika
Le Voyageur SA
LMC
Maesss Motorhomes
McLouis
Miller
Mobilvetta
Moncayo
Morelo Campers
Motorhomes Konings
Newmar
Niesmann+Bischoff
Notin
OrmocarReisemobil
PhoeniX
Pilote
P.L.A. Campers
Pleasure-way
Pössl
ProLiner
Rapido
Rimor SPA autocaravans
RMB Pilote GmbH
Roadtrek
Robel Mobil
Roller Team
Safari Camper
Sharky
Sloop
Sportsmobile
Sun Living
Sun Roller
Sunlight
Swift
TEC
Tikro
Tonke
TravelSleeper
Vario Mobil
Volkner Mobil
Westfalia
Wingamm
Winnebago
Wochner Reisemobil
Xplorer


 

Ervaringen uit ons Gastenboek:

Mevr en Dhr. van Kapellen  
Hallo! 
Wij hebben een Hymer-camper op Fiat Ducato basis uit 1997. De motor leverde 115 pk en een koppel van 240.
De laatste jaren merkten we dat vooral op de lange autobaanhellingen het steeds meer moeite kostte om met de vrachtwagens mee te komen. Tijd voor een ingreep leek ons. De vraag was waar. Een medewerker van de ANWB meldde, dat ze een wagen bij Digitune hadden laten tunen en dat dat goed verlopen was. De ingreep heeft inmiddels plaatsgevonden en we hebben er nu een paar duizend kilometer mee gereden: fantastisch! De motor loopt nog steeds, net als vroeger, mooi rond. Het gaat echter allemaal veel gemakkelijker; het lijkt wel een andere auto. Reden we vroeger rond de 1 op 8, nu halen we ruim 1 op 9. We hebben echter onze rijstijl niet aangepast, dus we zijn niet harder gaan rijden. We zijn erg blij met de ingreep en danken Digitune voor het professioneel geleverde werk. 
Enny en Jan Kapellen.

 
K.J. Garms  
Ik heb mijn camper op fiat ducato 2,3 JTD basis laten optimaliseren. Resultaat is fantastisch, ik haal nu op de helling bij Luik met gemak 110 a 12o km/h en draai de nieuwe 2,3 multijets van fiat voorbij. Verbruik is ongelooflijk verbeterd:1 op 15 op de lange afstand op snelwegen bij snelheid van 110km/h. Een aanrader voor iedere camper bezitter is dit, ook in de franse alpen is geen enkele helling hoe steil dan ook een probleem, overal kom je met gemak boven. Ik koos voor digitune vanwege de gunstige pktoename/prijsverhouding, de meeste andere tuners komen niet boven de 136 pk en 310 NM voor deze fiat, terwijl digitune hem naar 138 pk en 320 NM brengt. Mensen van digitune, ga zo door , ik zal dit ook tzt op de ducato club site vermelden. 
Vr. gr. 

 

Willem Bloemraad  
vorige week bij arjen geweest, voor een eco optimalisatie van onze camper, een carthago M liner op een mercedes 616 onderstel, op zich een krachtige combinatie, maar ik was niet zo tevreden over de werking van de automaat, digitune gebeld , arjen vertelde mij het een en ander en ik werd meteen enthousiast, zodoende op naar hulshorst ,daar aangekomen ging arjen meteen aan de slag met de computer, alles gecontroleerd of een en ander nog wel standaard was en toen nieuw software er in gezet, klaar voor een proefrit, ik merkte meteen bij het optrekken al meer kracht, maar toen we eenmaal reden bemerkte ik dat de automaat veel soepeler was geworde, ect fijn om mee te rijden, heb van het weekend een rondje ijsselmeer gedaan en het is werkelijk heerlijk om het verschil te voelen van voor en na de ingreep, we hebben nog te kort gereden om te bepalen hoeveel zuiniger hij in het gebruik is, maar aan de stand van de tanknaald lijkt het wel zo
maar dat vermeld ik wel weer na een paar keer tanken echt een aanrader voor mensen met een camper die wat vlotter en vooral soepeler willen rijden

Arjen nog bedankt voor de service

Willem Bloemraad
Purmerend

 

FRJ.van Stevendaal 25-5-07 19:14
Hallo, mijn naam is Frans van Stevendaal. Ik ben de bezitter van een fabrieks Chausson Camper met een onderstel van een Ford Transit 2.5 TD 125 pk diesel
Ik heb deze camper in maart nieuw gekocht bij een dealer in Duitsland, al heel snel merkte ik dat het vermogen van de motor niet goed was. Hij vertoonde problemen bij het wegrijden en het optrekken in de bergen, de motor kwam gewoon pk's tekort in de lage toeren gebieden. Ook viel hij dan ook snel stil, en op een drassige camping had je helemaal een probleem. Je moest dus altijd met teveel toeren z;n 1600 tot 1800 toeren wegrijden. Nou ik zat dus niet te wachten dat ik de koppeling eruit zou branden.
Ik heb toen kontacht gezocht met een grote Ford dealer in het zuiden van het land,toen was mijn camper een halfjaar oud. Daar is mij medegedeeld dat ik niet kon rijden (ja wat wil je ook als je pas 45 jaar bijna alle rijbewijzen bezit) dan kan je eigelijk niet in een camper rijden. Ook zijden ze daar dat mijn probleem in herrent was aan mijn Ford Transit,ze konden het probleem alleen oplossen door er een andere cardan met een lagere overbrenging in de achteras te monteren. Nou daar zat ik niet op te wachten, meer toeren, meer verbruik en een lagere snelheid, dus dat was geen goede optie van deze Ford dealer.Ik heb de dealer voor gesteld dat ze het probleem moesten zoeken in het motormanagement, nee dat was volgens Ford Nederland niet mogelijk en het was in orde. Nou daar geloofde ik dus helemaal niets van, ander had mijn camper deze geschetste problemen toch niet! Dus ik op zoek naar een tuner die mijn problemen wel kon oplossen.Ik ben bij meerdere tuners geweest maar helaas deze Ford computer konden ze niets mee. Totdat ik bij DIGITUNE terecht kwam. De baas, Arjen zegde mij toe dat hij het probleem kon oplossen, maar hij moest nog enkele tools bestellen. O.K.dacht ik daar wacht ik wel op, het heeft even geduurd maar op 25 mei 2007 was het dan zover, om tien uur had ik een afspraak bij DIGITUNE om mijn motorcomputer te laten optimaliseren.
Na ca. 2 uur konden we gaan proefrijden, je merkte direct dat de motor meer pk's onderin had gekregen en hij trok moeiteloos weg uit stilstand bij 900 toeren ook nam de motor zonder moeite de volgende versnellingen veel rustiger en beter over. Ook kon je langer in een hogere versnelling blijven rijden, wat meer rust geeft achter het stuur. Een echte VAKMAN DIE ARJEN VAN DIGITUNE, die zou bij Ford moeten gaan werken, daar kunnen ze van hem nog wat leren. Al met al een echte aanrader voor camperijder die ook pk's onderin de lagetoeren te kort komen, en voor de kosten hoef je het niet te laten. Ik ben een tevreden camperraar geworden door DIGITUNE. Groeten van Frans van Stevendaal uit Raamdonksveer.

 
Mocht uw Merk Camper niet op deze pagina vermeld staan BEL voor INFO !
Wij hebben voor iedere Camper ongeacht bouwjaar
of type een Chiptuning of Eco Tuning.
Tel: -